Home > Kiezen & Kopen > Vouwwagen Kopen

Vouwwagen Kopen

foto vouwwagen kopenEr zijn vele modellen vouwwagens, in alle soorten en maten en vele prijscategorieën. Dat maakt het kiezen er niet gemakkelijker op.
Waar moet je nu op letten als je een vouwwagen wilt kopen?

Allereerst moet je je afvragen wat voor type kampeerder je bent. Het maakt nogal verschil of je tijdens je vakantie het liefst rondtrekt en maar 1 of 2 nachten op dezelfde plek staat of dat je 3 weken lang op een camping staat.

Het op- en afbouwen van vouwwagens is bij sommige merken en modellen vouwwagens een hele klus. Deze soorten zijn minder geschikt als u overal maar enkele dagen verblijft. Als u houdt van rondtrekken, bent u beter af met een vouwwagen die snel en makkelijk op te zetten is, geen losse stokken heeft, tentwagen en voortent gemakkelijk staan, etc.

Maar wat voor type kampeerder u ook bent, voor iedere kampeerder zijn er volop mooie en handige vouwwagens verkrijgbaar en voor vele budgetten.

Aankooptips Vouwwagen

  • Laat u bij diverse showrooms op uw gemak voorlichten.
  • Laat het uitvouwen en dichtklappen van de vouwwagen altijd demonstreren in een showroom. Zo krijgt u een goed beeld of de vouwwagen past bij uw voorkeur van kamperen.
  • Informeer hoeveel jaar garantie wordt geboden en op welke onderdelen.
  • Beslis vooral niet te snel en impulsief. Denk er rustig over na of de vouwwagen ook echt biedt wat u zoekt. Morgen staat de vouwwagen ook nog wel te koop.
  • Neem folders mee en zoek daarna rustig op internet naar gebruikerservaringen van de diverse typen vouwwagens. Dit geeft u snel een goed beeld van de voor- en nadelen van de diverse vouwwagens. U kunt ook zelf een vraag stellen naar gebruikservaringen van anderen over een bepaalde soort vouwwagen als u geen gebruikerservaringen kunt vinden. Mensen zijn vaak graag bereid te helpen.
  • Als u voor de eerste keer een vouwwagen wilt aanschaffen, adviseren wij u eerst een vakantie proef te draaien door vouwwagen te huren. Op die manier kunt u ontdekken wat u fijn vindt en kunt u beter beslagen ten ijs een vouwwagen gaan kopen. En mocht de gehuurde vouwwagen zo goed zijn bevallen, dan bestaat vaak de mogelijkheid bij de verhuurder de vouwwagen te kopen. Vaak zelfs met een (gedeeltelijke) aftrek van de reeds betaalde huur.

 
 
© Caravanwijzer.info – Caravan | Vouwwagen Kopen

Handig voor de Vakantie: [bol_product_links block_id="bol_573429deb1edd_selected-products" products="9200000015498489,9200000015498377,9200000011474556" name="caravan3onderpost" sub_id="" link_color="003399" subtitle_color="000000" pricetype_color="000000" price_color="CC3300" deliverytime_color="009900" background_color="FFFFFF" border_color="FFFFFF" width="550" cols="3" show_bol_logo="undefined" show_price="1" show_rating="0" show_deliverytime="1" link_target="1" image_size="1" admin_preview="1"]